Titan Whey - Sumber Protein Berkualiti Anda

April 03, 2017


Titan Whey - Pencarian Whey Terbaik Berakhir Di Sini. Anda Dah Jumpa Whey Terbaik Dalam Dunia!



So, apa yg bagus sangat Titan Whey ni?

22 gram protein per serving!

Satu serving cuma guna 1 scoop. Campur dengan secawan air. Wham! Anda dah dapat 22 gram protein sekali minum.

Anda kena telan 4 biji telur untuk dapatkan jumlah protein yang lebih kurang sama.

Sumber protein juga boleh didapati dari sumber lain macam daging ayam, lembu dan sebagainya. 

masalahnya, sumber protein lain tu datang dengan kalori yang tinggi, lagi-lagi kalau bergoreng. Jadi limit jumlah yang boleh diambil untuk mengawal pengambilan kalori sehari amat terhad. Ayam goreng misalnya, boleh mencecah 400 kalori seketul.

Titan Whey? cuma 120 kcal setiap serving!

lebih mudah untuk capai protein goal seharian dengan kalori yang rendah. Bila kuota protein dah tercapai dengan kalori yang rendah, and boleh habiskan kuota kalori anda dengan makanan yang anda craving. nasi lemak? ais krim? ABC? Roti Canai? semua boleh!

5 gram BCAA (Branched Chain Amino Acids)

BCAA, terdiri dari leucine, isoleucine dan valine

3 unsur ini, secara mudahnya membantu mengekalkan, membentuk dan mencantikkan otot.

mengekalkan otot ialah kunci kepada kejayaan diet anda.

apabila berat anda semakin berkurangan, mengekalkan otot semakin susah kerana tubuh badan akan mula menguraikan otot pula untuk diubah menjadi tenaga.

Ini gunanya BCAA. 5 gram cukup untuk terus mengekalkan otot anda dan 'memberitahu' tubuh anda untuk bakar lemak untuk jadi tenaga, bukan otot!

Ia juga berfungsi memberikan rasa bertenaga untuk workout atau pekerjaan seharian.

Mudah Bancuh!

Tak payah beriya nk kocak bagi serbuk whey bercampur lagi. tiada lagi whet berketul-ketul susah nak telan.

Titan Whey sangat mudah dibancuh kerana serbuknya halus.

Tak cukup dengan itu, Titan Whey datang dengan perisa chocolate yang sedap!

Paling best sekali antara semua, Titan Whey ini buatan Malaysia dan Halal!

Whey Paling Murah Dalam Pasaran!

Harga Titan Whey cuma Rm169 untuk 1 canister.

Kalau anda search atau survey di  mudah dan sebagainya, anda akan kecam kenyataan ni.

Anda akan jumpa whey lain yang berharga sekitar 100-130 untuk 1 canister.

Murah Rm20-30 dari Titan Whey ni, betul?

Teett! Salah!

Anda cuma tengok harga. Cek sekali 1 canister tu berapa hidangan dan berapa beratnya.

Purata kebanyakan whey mempunyai sekitar 30 serving per canister.

Titan Whey mengandungi 70 serving per canister. Lebih dari double jumlah hidangan whey saingannya. tetapi harganya cuma lebih sikit saja dari whey lain.

Jika dikira ratio, per serving/scoop berharga cuma Rm2.27. Murah lagi dari seketul ayam goreng!

Dalam erti kata lain, beli 1 canister Titan Whey, hampir sama macam beli 2 canister whey lain, tetapi dengan harga yang jauh lebih murah. Jimat!

1 canister Titan Whey adalah seberat 2.1kg. Puas hati!

Titan Whey Shah Alam 
Titan Whey Banting 
Titan Whey Klang

Insyallah boleh hantar. luar kawasan pun boleh, free postage!

Takyah survey lagi dah, terbuang masa berharga tu dan semakin banyak otot anda hilang. Mula minum Titan Whey sekarang!

Whatsapp 018-3810799
Whatsapp 018-3810799
Whatsapp 018-3810799

macamana nak agak kandungan kalori, berapa banyak protein kena ambik, semua ni penting dan selalunya orang perlukan panduan dan kawan untuk bertukar-tukar pendapat

Kami ada setup group diet kalori bersama Titan Whey ni, ada jurulatih untuk anda rujuk mengenai diet kalori.

Ada ramai kawan-kawan yang sedang progress untuk kurus dengan kawalan kalori dan protein dan boleh menjadi motivasi.


Kami akan invite masuk ke group diet kalori ni. kalau minat pm kami :)

Ada guide serta bukti sekali untuk pastikan diet kalori anda berjaya 100% berjaya, tanpa meninggalkan roti canai, nasi lemak, nasi kukus ayam dara dan sebagainya hehe.



You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook