Shaklee ESP goodness

April 05, 2017

All Goddness in One Can!
ESP Shaklee ni sangat popular, sampaikan mungkin anda menyampah tengok distributor shaklee dok promote semanjang kan?

biaselah tu semua nak menarik perhatian pelanggan. tapi, memang sungguh bagus ESP ni.

Untuk orang berdiet macam saya, kite boleh eksploitasikan kandungan protein yang sangat tinggi.

ESP ada 28g protein dalam 1 serving dengan kalori cuma 105kcal!

ini ialah satu rahmat!

sarapan pagi dengan sebiji buah dan satu serving ESP cuma benrilai kurang dari 200kcal, dan anda kenyang sampi ke tghari kerana ia rendah glisemix index.

Terbaiknya lagi, ia ade efek memutih kulit. Tak pasal-pasal pula ade extra bonus feature disamping berdiet.

Kalau minat nak beli boleh whatsapp saya

whatsapp 018-3810799
whatsapp 018-3810799
whatsapp 018-3810799

Kalau anda nk gunakan ESP untuk diet dengan cepat dan sihat (dan best, sebab bole makan nasi lemak hehe), saya akan invite ke grup FB yang kami setup untuk kumpulkan dan sharing-sharing mengenai kalori diet. Saya sendiri adalah guider untuk group tu :)



You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook