Poslaju Bukak Sampai Pukul Berapa? Mana POslaju Yang Bukak Hari Sabtu Ahad? Jika Anda Familiar Dengan Soalan-Soalan Ini, Anda Wajib Download Apps Terbaru Pos Malaysia Ni!

August 02, 2016

Kalau korang jenis yang selalu pos barang, atau pun kerap online shopping mesti soalan-soalan ni familiar kan?

lagi-lagi nak collect item hari sabtu. Bukak ke sabtu? ini pos mana ni yang tulis dekat sorry note nih?

atau pun pernah dengar ade orang hantar poslaju hari sabtu dan ahad. kat mana yang boleh buat macam tu ye?

Soalan ni kalau dulu kene call customer care pos. Kadang dapat kadang tidak kalau hari minggu.

Sekarang dah tak payah susah-susah lagi dah. download je apps terbaru ni.

poslaju tutup pukul berapa?




Apps ni memang lengkap. Korang boleh cari pejabat pos yang terdekat, siap info business hours dan lokasi.

Selain tu keperluan biasa macam tracking semua included dalam apps ni.

kalau selalu online shopping atau selalu pos barang, tersangat lah convenient untuk download apps ni.

ini link kalau nk download apps ni. --> pos malaysia apps (android)

Takde komisen ape pun, aku pun baru tau ade apps ni. saje share hehe

Features yang terdapat dalam apps ni merangkumi :

1. Track and trace - track barang korang
2. Postage calculator - estimate berapa charge untuk item korang
3. Postcode finder - cari lokasi poskod
4. Outlet finder - cari lokasi pejabat pos, kiosk atau mobile unit
5. Validate Prepaid - sahkan prepaid yang anda beli itu asli atau tiruan

So agak lengkaplah features dia tu.

try jangan tak try!


You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook