Diet Diary #2 - Turun sampai 700gram sehari!

August 12, 2016

Hari ke 4 buat diet. 3 hari guna fatburner.

Fatburner Yang Berkesan
Fatburner Pilihan Aku Yang Memang Best - Cinch Tea


Berkesan ke tidak?

berkesan sangat.

antara hari pertama dengan hari ke tiga, berat turun dari 84.2kg ke 83kg. 1.2kg, bermaksud 600gram sehari.

Fatburner Berkesan
Day 1

Fatburner Berkesan
Day 3


mulai hari ketiga, efek fatburner cinch tea makin best. Bukan setakat tersengguk-sengguk depan PC dah hilang, nak tido tengahari pun susah. Tutup mate je tapi tak tido tido.

Memang terasa tahap tenaga meningkat dengan banyaknye. Tenaga ni semua datang dari lemak yang dibakar oleh badan hasil dari minum cinch tea tadi.

petang balik terus timbang, 82.3kg. 700gram! Peh. Terbaik Cinch Tea.

Fatburner Berkesan
Day 4


Sangat sangat berkesan cinch tea ni. Tak rugi. Rm 5 je satu sachet untuk kegunaan sehari. Sama level dengan harga fatburner dalam pasaran, cuma ia ada kelulusan KKM, dan aku rase jauh lebih berkesan dalam berikan efek fatburning.

Siapa-siapa nak turun berat dengan pantas, boleh hubungi saya untuk dapatkan cinch tea ni.


Saya akan guide sekali dengan tips dan panduan untuk dapatkan weight loss dengan cepat. 100% sukses rate.

whatsapp saya 018-3810799.

COD Shah Alam, Banting dan Kawasan Sekitar.

Postage pun boleh di arrange :)



You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook