BLOG Revamp

August 03, 2016

Semalam tetiba je aku buat post baru dekat blog ni.

padahal dekat setahun lebih bersawang, buat post baru macam takde ape-ape berlaku je..hahah

blog bersawang


setelah mengumpul segala kudrat untuk kembali menulis, akhirnye 2-3 harini ni aku godek-godek blog spot ni. carik theme baru, setelkan layout.

dulu siap subscribe hosting dan domain, tapi lepas tu terbiar, rugi je baar. so kali ini biarla blogspot je, yang penting ade update. hehehe.

tapi domain mungkin nak buat jugak kot, nampak pro sikit bila .com kan.

aku perasan post pasal saham dan finance banyak view walaupun lama tk apdet blog.

nampaknya kesedaran orang melayu dah bertambah baik la pasal kewangan kan.

satu petanda yang bagus, semanagt pun ade nak update misi menuju ke kebebasan kewangan tu heheh.






You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook