Back To Racing! Yeah!

August 09, 2016

Kami (SMW Racing Team)baru je dapat berita yang agak best.

Kapcai Endurance Khabarnya confirm jalan tahun ni. Organized by SIC.

Cuma belum ada hitam putih. susah jugak tu nak setelkan dengan sponsor dan paperwork.



Gambar Hiasan Tengah Test zx10 2016. Kapcai Endurance pakaiYamaha Lagenda Je


Apa-apa pun sebelum endurance, kami akan join MotoMania race dulu. Sebab paperwork untuk race dalam championship ni dah submit, dan takde hitam putih lagi untuk endurance. Jalan mana ada dulu.

Cuma ada masalah kat sini. 2-3 bulan lepas ni aku tk jaga makan. Berat sekarang 80kg lebih.

Race Kapcai tak macam superbike. Limited power. So berat badan terlebih ni ialah extra load dan tax power enjin.

Rugi. Alang-alang nak compete, biarlah buat sehabis baik. Lagipun memang plan nak diet, cuma tak start-start lagi. So ini jadi asbab untuk tak bertangguh lagi. hahahaha

So bermulalah harini diet. Hati kene kental. No carbs. Clean diet. 






You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook