NEWSPAPER

June 29, 2013

Mase skolah rendah dulu, bapak aku bawak balik surat khabar je, bende yang memula aku culik ialah bahagian kartun tu.

Kemudian masa skolah menengah, tade dah tgk surat khabar. Sport aku minat motorsport je, dan surat khabar kite motorsport report memang fail abis. Betul...ade plak pernah aku bace rossi memacu jentera nsr500. Mak aih...tu 10 taun lepas tu geng...cc dah tuka, name dah tuka, hatta pasukan pun dah lain. Nampak sangat google bodo. Tau google bodo? Google pastu pakai terus tanpa usul periksa. Haih...rase nak apply je jd pemberita motorsport.

Dan skang ni...section yang aku tunggu-tunggu setiap kali tgk surat khabar ialah section yang selama ni memang jgn harap aku jeling siikiittt pun...ekonomi

Baru la paham sket skang bace section tu. Banyak info rupenye.

Ramblings saje, tade info pasal saham...tengah study lg...

On the other note, trading account aku dah ready...muehmueh

You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook