JUST WOW

June 28, 2013

its 2am.

esok aku apply cuti, sebab nak balik kampung wife kat Perak untuk buat kenduri.

kesempatan dapat cuti ni aku plan abiskan malam ni (pukul 10 tadi) dengan study dan membaca pasal saham. Beberapa blog memang aku dah mark beberapa hari ni yang aku pasang niat nak baca, godek habih semua.

malam ni lepas blogwalking, aku pilih blog http://ariffshah.com/category/personal-finance/ . Sebab ialah cara dia nak start main saham nampak macam sama cara aku nak belajar sekarang ni. tapi nampak je la...

sebab setelah godek habih semua entry, cara fikir encik ariff ni dah jauh sangat advance. Rase kerdil je cara aku berfikir ni. Nyesal betul tak search atau study pasal saham ni dari dulu lagi. Kalau tak dah ade 8 bijik rumah dah aku ni..haha. Ok ade satu alasan, aku sengkek time study dulu, internet langsung tade. valid? haha

respek aku encik ariff ni. umur lagi muda dari aku pulak. malu sungguh. very nice blog pasal investing. dah 2am tapi tak rase nak tido lagi.

sebabnya, lepas baca lagi banyak yang aku curious dan kene carik lagi.

camana carik kaunter untuk dianalisis? ade 800 lebih kaunter patuh shariah, satu-satu nak belek kah?

by esok kalau tak dapat jawapan, aku belek sebijik-sebijik. lantakla...


You Might Also Like

0 comments

About Me

Like us on Facebook